Disa sëmundje që parandalohen me shegë

23

Shega është cilësuar si një mrekulli e vjeshtës, e teksa padiskutim luan një rol të rëndësishëm në organizmin tonë falë vlerave të rralla.

Ky frut është ndër të rrallët mbi tokë për vlerat që ka për shëndetin.

Shega ka efekt në uljen e kolesterolit dhe hipertensionit, parandalimin e episodeve kardiake si pasojë e ngushtimit të arterieve, shkrirje më të shpejtë të pllakave arteriale, përforcim të forcës antioksiduese të organizmit.

Mjekët e rekomandojnë këtë frut, duke dhënë edhe recetë specifike. Mjafton një 1/2 gotë leng i shtrydhur çdo ditë, për të perfituar vlerat e çmuara të saj.

Load More In Shëndeti

Check Also

KUJDES RAPORTET ME NËNËN

Transmetohet,, se në kohën e Muhamedit a.s. ishte një djalë që ishte sëmurë dhe vuante mom…