Psikologët thonë se ankthi ju shëndosh, ju sëmur dhe ju çon në depresion. Ne ju tregojmë se cilët bimë trajtojnë ankthin dhe depresionin më mirë se ilaçet

178

Bimët që punojnë më mirë se ilaçet për trajtimin e ankthit dhe depresionit:
1. Rozmarina
2. Vanilja
3. Kamomili
4. Livado
5. Rhodiola
6. Lulja e pasionit

Shënim: Konsultohuni me mjekun tuaj para se të përdorni ndonjë nga bimët e lartpërmendura. Për më tepër, vini re se këto bimë ofrojnë përmirësim të përkohshëm, që do të thotë që ju duhet të bëni ndryshime të tjera në stilin e jetës tuaj për të menaxhuar ankthin në mënyrë efektive. Për shembull, rekomandohet të merreni me sport dhe ecje.

Burimi: besthealthyguide
©gatuajshendetshem/a.c./

(Visited 165 times, 1 visits today)
Load More In Shëndeti

Check Also

3 Mënyra natyrale për të luftuar infeksionin e veshëve tek fëmijët dhe nuk ka nevojë për mjek!

Për fat të keq, infeksionet e vesheve janë të zakonshëm për fëmijët e moshave 6 muajsh dhe…