Shumë pak njerëz e dinë që këto 7 ushqime të preferuara mund të jenë të mbushur me ngjyrues, që helmojnë trupin tonë

662

Ndërsa ne të gjithë e dimë për ngjyrat në karamele, shumë pak njerëz i dinë këto 7 ushqime që mund të kenë ngjyrosje toksike të ushqimit
gjithashtu

1.Cereali apo drithërat

2. Salmon i tymosur

3.Kos me shije të ndryshme

4. Salcë sallatërash

5.Salsa të nxehta

6.Turshitë

7.Prevede molle

Gjithmonë sigurohuni që të shikoni etiketat e ushqimit para se t’i kosumoni!

Burimi: healthy-holistic-living.com
©10gjera.com/a.c./

Load More In Shëndeti

Check Also

KUJDES RAPORTET ME NËNËN

Transmetohet,, se në kohën e Muhamedit a.s. ishte një djalë që ishte sëmurë dhe vuante mom…