13 dobitë shëndetësore të specave të kuq

68

 

1. Ndihmojne ne normalizimin e presionit te gjakut ne vlera te shendestshme dhe normale.
2. Rregullojne qarkullimin e gjakut neper tere trupin.
3. Ndihmojne ne parandalimin e formimit te droqkave ne gjak.
4. Permiresojne funksionin e qarkullimit te gjakut ne pergjithesi.
5. Pastrojne arteriet duke ndihmuar trupin te lirohet nga kolesteroli i demshem.
6. Rrisin shume shpejte metabolizmin.
7. Ndihmojne sistemin e tretjes ne permunimin sa me te mire dhe eliminimin e ushqimeve.
8. Ndihmojne ne rindertimin e indeve ne brendesi te stomakut.
9. Ndihmojne ne sherimin e te thateve ne zorre.
10. Fuqizojne funksionin e sistemit imunitare.
11. Permiresojne vlerat e energjise trupore.
12. Kane fuqi mbutese apo shkaterruese ndaj qelizave kanceroze te mushkerive, [rostates dhe pankreasit].
13. Studimet kane treguar qe pecat e kuq munde te ndalin madje edhe nje sulm te zemres ne menyre te fuqishme.

Perktheu dhe pershtati: Abdurrezak MD,

Load More In Shëndeti

Check Also

KUJDES RAPORTET ME NËNËN

Transmetohet,, se në kohën e Muhamedit a.s. ishte një djalë që ishte sëmurë dhe vuante mom…