6 ilaçe farmaceutike që të shkatërrojnë shëndetin menjëherë

127

Këtu janë gjashtë nga medikamentet më të njohura dhe procedurat mjekësore që në të vërtetë i pëkeqësojnë gjërat brenda disa ditësh dhe nganjëherë vetëm disa orë pas marrjes së tyre:

# 1. Shot e gripit (vaksina e influencës)

Shumica e të shtënave të gripit përmbajnë sasi tronditëse të merkurit (të listuara si thimerosal), alumin dhe formaldehid. Merkuri në çdo shumë është shumë toksik për njerëzit. Injektimi i zhivës në indet e muskujve dërgon tronditje përmes trupit dhe shkakton një përgjigje të rrezikshme dhe të menjëhershme hiper-imune nga sistemi nervor qendror. Kjo nuk është e natyrshme. Toksiciteti i merkurit mund të shkaktojë probleme shëndetësore me gojë, pabarazitë e tretjes, problemet e frymëmarrjes, humbjen e kujtesës, depresionin, ADD dhe sëmundjet kardiovaskulare. Shumë viktima të “gripit” të gripit, zhvillojnë pneumoni, infeksione të veshëve dhe bronkiolite brenda vetëm disa ditëve të marrjes së vaksinës, sepse imuniteti i tyre është ulur nga të gjithë kancerogjenët në goditje.

# 2. Holluesit e gjakut

Megjithëse holluesit e gjakut janë shpesh shpallur si “medikamente për të shpëtuar jetën”, gjenerata e re e “anti-coagulants” gjithashtu sjellë një efekt anësor fatal, nuk ndryshohet në asnjë mënyr. Çdo prerje e thjeshtë, duke përfshirë një lëndim të vogël të brendshëm, mund të jetë fatale, sepse është e pamundur për të ndaluar gjakderdhjen. Plus, holluesit e gjakut i zhdukin ushqyesve kritikë nga trupi çdo ditë. Mjekët në SHBA nuk lejohen të përshkruajnë ose të flasin rreth resveratrolit, sepse është një ilaç natyral për të mpiksur gjakun. Pyesni mjekun tuaj Naturopathic rreth mjeteve natyrore që mund të përdorni.

# 3. Kimioterapia

Kimio duhet të jetë i paligjshëm. Shumica e amerikanëve të studiuar që bënin Kimio kishin vetëm një normë suksesi prej 2.3 %, ndërsa dështonin në luftën me kancerin mesatarisht 97.7 %. Për më tepër, 75 % e mjekëve dhe onkologëve kurrë nuk do të merrnin kimio vetë ose nuk do ta rekomandonin atë tek anëtarët e familjes me kancer. Çfarë ju thotë kjo? Kimoterapia menjëherë e kthen gjakun acid, duke ftuar më shumë qeliza të kancerit për të formuar dhe shumëfishuar jashtë kontrollit, edhe nëse vret ato aktuale. Kimio shkatërron bakteret e mira të zorrëve dhe zbeh imunitetin njerëzor, duke hequr aftësinë natyrore të një personi për të luftuar kancerin.

# 4. Vaksina Rotavirus

Nuk ka asnjë formë të mjekësisë më të rrezikshme se kombinimet me injeksion të viruseve vdekjeprurëse të njohur së bashku me bakteret e modifikuara gjenetikisht në indet e muskujve të njeriut. Vaksina e Rotateq, e zhvilluar nga dr. Paul Offit, i fshehtë, përmban dy lloje të një virusi vdekjeprurës të derrave të quajtur “circovirus” dhe nuk ka asnjë shpjegim se pse ky virus vdekjeprurës që vret mijëra derra në Kinë është tani një përbërës i një vaksine për trajtimin e diarresë foshnjore. Nëse nuk besoni se kjo është e vërtetë, kontrolloni fletën e përbërësit të vaksinës Merck për veten tuaj.

# 5. Benzodiazepinat (medikamentet për ankthin)

“Benzos” janë shumë të rrezikshëm menjëherë sepse ngadalësojnë sistemin nervor qendror, duke ju dhënë përshtypjen e rreme që ju jeni të relaksuar si fizikisht ashtu edhe mendërisht. Kjo çon drejtpërdrejt te efektet anësore të padëshiruara, dhe sa më e lartë të jetë ajo, aq më intensive do të jenë këto efekte anësore. Të gjitha benzodiazepinat janë fizikisht shumë problematike. Benzodiazepinat popullore përfshijnë Xanax, Klonopin, Valium dhe Ativan. Ata janë ilaçet më të përshkruara gjerësisht për ankth. Efektet anësore të menjëhershme përfshijnë ankthin e rritur, nervozizmin, agjitacionin, agresionin, zemërimin, maninë, sjelljen impulsive, depresionin e përkeqësuar (sipas FDA), hallucinacione dhe natyrisht rritjen e mendimeve vetëvrasëse.

# 6. Ilaçe për krizat

E gjithë klasa e ilaçeve të krizave mund të shkaktojë dëme të mëlçisë shumë shpejt. Ndonjëherë efektet e dëmtimit të mëlçisë nuk do të shfaqen deri javë apo muaj më vonë, por kjo nuk do të thotë se dëmtimi nuk fillon menjëherë. Çfarë të mire ke nëse ilaçi të qetëson krizat ipor të dëmton mëlçinë? Ju nuk mund të jetoni pa mëlçinë tuaj, kështu që pyet një mjek naturopathic se si mund të përgjysmoni krizat epileptike me diçka tjetër.

Burimi:realfarmacy
©gatuajshendetshem/m.c./

Load More In Shëndeti

Check Also

KUJDES RAPORTET ME NËNËN

Transmetohet,, se në kohën e Muhamedit a.s. ishte një djalë që ishte sëmurë dhe vuante mom…