9 bimet që duhet ti mbani në dhomën tuaj sepse japin oksigjen edhe natën, dhe ju ndihmojnë për një gjumë të rehatshëm

597

Bimet që duhet ti mbani në dhomën tuaj sepse japin oksigjen edhe natën, dhe ju ndihmojnë për një gjumë të rehatshëm.

1. Aloe Vera

2. Gjuha e vjehrrës

3. Pema Neem

4. Borzilok / Tulsi

5. Orkide

6. Gerbera portokalli

7. Pema Peepal

8. Lule akulli

9. Palm Areca

Burimi: curejoy.com
©day10gjera.com/a.c

Load More In Shëndeti

Check Also

KUJDES RAPORTET ME NËNËN

Transmetohet,, se në kohën e Muhamedit a.s. ishte një djalë që ishte sëmurë dhe vuante mom…