Çaji në qese filtri mund të jetë kancerogjen nëse nuk e bëni këtë më parë

1,213

Çaji ka efekte të shumta pozitive në shëndetin tonë, por nëse e përdorni rregullisht atë në qese filtri, ne kemi lajme të këqija.
Shumica e qeseve të çajit të filtrave janë të veshura me përbërjen epiklorohidrin – e cila është një kancerogjen dhe është veçanërisht aktiv në ujë të valë.

Ende ka lajm të mirë nëse nuk mund të rrini pa çajin tuaj. Ky përbërës shkrihet në ujë dhe për këtë arsye është mirë të lani qesen filtruese me ujë para përdorimit. Pastaj mund të bëni çaj të sigurt sipas udhëzimeve në paketim.

Shumë prodhues kanë filluar kohët e fundit të bëjnë qese plastike për çaj që fillojnë të prishen në temperatura shumë më të ulëta se sa nevojiten për të bërë një çaj.

/Përkthim:https://www.shendeti.info/
Load More In Këshilla

Check Also

TINKTURA – Per pastrimin e shpejt te eneve te gjakut!

TINKTURA – Per pastrimin e shpejt te eneve te gjakut! Per kete recete e cila sipas a…