Depresioni dhe lodhja nervore

85

Konsumimi për 3 muaj i polenit çon në përmirësimin e tonusit të brendshëm dhe mendimeve depresive. Poleni ul varësinë ndaj alkoolit.

Per kete ai duhet te konsumohet 15-30 grame (1-2 luge) në ditë, kura zgjat 30 ditë me 15 ditë pushim, me pas mund të filloni një kurë tjetër.

Ndihmon në funksionimin e tubit tretës, djegien e kalorive. Gjithashtu, efekte pozitive poleni ka edhe në dietat për shëndoshje, sepse përmirëson oreksin.

Arterioskleroza, kolesterina e rritur, probleme me qarkullimin e gjakut në tru.

Në këto sëmundje poleni ka aftësi kuruese nëse konsumohet rregullisht.

Merret i përzier me mjaltë, sipas dozave të përshkruara te metodat e marrjes.

Anemia, për këtë sëmundje poleni ka dhënë rezultate shumë të mira nëse konsumohet për një kohë të gjatë dhe i shoqëruar me qumësht blete dhe mjaltë.

Efekte të mira kuruese poleni ka dhënë edhe për kurimin e verdhëzes si dhe për gjenerimin dhe tonifikimin e lëkurës.

Kanceri në mitër dhe në gjoks. Përmirëson simptoma dhe forcon imunitetin. Këshillohet të përdoret 10-20 grame ne dite.

Load More In Shëndeti

Check Also

KUJDES RAPORTET ME NËNËN

Transmetohet,, se në kohën e Muhamedit a.s. ishte një djalë që ishte sëmurë dhe vuante mom…