ELEMINONI Varicet dhe kallot e këmbëve, me këtë recetë për 10 minuta

138

Përbërësit:

250ml alkool 70%
10 pilula aspirina

Përgatitja dhe aplikimi:

Shtypini 10 aspirina dri sa te formoni nje sasi pluhuri të hollë dhe përziejini pluhurin me alkoolin. Lëreni përzierjen për 1-2 ditë dhe pastaj filloni ta përdorni atë. Me nje pambuk aplikoni zonën e prekur dhe vendosni mbi te nje fletë plastike. Vishni çorap dhe lereni atë gjatë gjithe natës.

Lani dhe thani këmbët në mëngjes dhe aplikoni një krem yndyror ose glicerinë. Përsëriteni këtë procedurë çdo natë për sa kohë ta ndjeni të nevojshme , por zakonisht 10 ditë janë të mjaftueshme për rezultate të përsosura.

Ju do ti thoni lamtumirë këmbëve të plasaritura, lëkurës së thatë, venave me variçe me këtë ilaç të thjeshtë.

Burimi:homehealthyrecipes.com
©gatuajshendetshem/përktheu j.memeli/

Load More In Shëndeti

Check Also

KUJDES RAPORTET ME NËNËN

Transmetohet,, se në kohën e Muhamedit a.s. ishte një djalë që ishte sëmurë dhe vuante mom…