Faktet më PREKESE nga ata që kaluan kancerin e gjirit

46

S’keni pse të vishni recipeta. Nëse jeni operuar nga kanceri i gjirit, nuk ke më nevojë për recipeta.
Diagnoza Kanceri 0 është prap kancer, dhe mjekët jo gjithmonë thonë se çfarë është. Kjo është arsyeja pse duhet të kujdeseni për shëndetit, mos prisni për të ndodhur ndonjë gjë për të kontrolluar.

Ka lloje të ndryshme të kimioterapie.Në fakt, ka disa lloje kimioterapie, disa shkaktojnë të përziera, disa shtojnë bëjnë të shtosh peshë.
Bëjnë krahasim sëmundjen tuaj me dikë tjetër. Çdo kancer, si çdo person, është i ndryshëm. Psh. dikush kishte një shans 99 për qind të mbijetonte dhe nuk doli e vërtetë.

Njerëzit do të duan të fërkojnë kokën. Njerëzit mendojnë se ishte gjë e mirë të prekni pa leje, pa ndonjë arsye!
Trajtimi i kancerit mund të shkaktojë probleme për jetën.Rrezatimi jep dëmtime në zemër dhe mushkëri. Dëmi i zemrës nga rrezatimi nuk shfaqet për 15 deri në 20 vjet, kur është tepër vonë për të bërë diçka.

Humbja e gjoksit dëmton përtej fizikut

Kanceri mund të jetë një dhuratë
Pasi kalon kancerin mëson të vlerësosh jetën, dhe gjërat e vogla.

Gjithkush ka një opinion. Shumë njerëz kishin ide për trajtimet, dietat, ose gjëra të tjera që duhet të bëhen.
Mendimi pozitiv është gjithçka që ju nevojitet
Mbështetja e miqve në internet ose personalisht, është kaq e dobishme gjatë trajtimit.

Kanceri nuk është një dënim me vdekje. Një zonjë i kishte mbijetuar kancerit prej 17 vjetësh.

Pacientët e kancerit nuk duan të flasin për kancerin.
Të gjithë donin të dinin historinë, por ata nuk duan të flasin për të, mund të flasin për çdo gjë, përveç kancerit.

Burimi: Women’s Health
©gatuajshendetshem/a.c./

Load More In Shëndeti

Check Also

KUJDES RAPORTET ME NËNËN

Transmetohet,, se në kohën e Muhamedit a.s. ishte një djalë që ishte sëmurë dhe vuante mom…