Gjithkush ka këtë ilaç për kapilarë të plasaritur, por shumë njerëz nuk e dinë për këtë

1,300

Kapilarët të plasaritur dhe pamja e tmerrshme nën lëkurë , të cilat jo vetëm që duken të tmerrshme, por lënë pasoja të tjera kështu që duken të papërshtatshëm dhe gjithmonë duhet të veshim mëngë të gjata.

Gratë e dinë më mirë se për çka po flasim.

E mira është se ka disa mënyra për të zgjidhur me ndihmën e disa përbërësve që keni me siguri në shtëpi, ne ju paraqesim dy mënyra:

1. Mënyra e parë me ndihmën e një domate të re, e cila duhet prerë në kube të vogla, dhe vëndoset mu në atë vend ku keni kapilarë të plasaritur.

Kini kujdes të përdorni vetëm domatë të rinj, jo të pjekur.

Pjesët e domatëve duhen të mbahen për 2-3 minuta, pastaj lëkurën lyeni me një krem hidratues.

Procedura duhet të përsëritet 10 ditë.

2. Mënyra e dytë është duke përdorur uthullin e mollës që do të vëndosni në vendet ku i keni të plasaritur kapilarët.

Është e nevojshme të zbatohet uthull molle 3 herë në ditë dhe kështu në 3-4 javë.

Jeni të kujdesshëm me uthull molle për të mos vënë në pjesë të ndjeshme të trupit, sepse ju mund të irritoni lëkurën.

/Përkthim:https://www.shendeti.info/
Load More In Shëndeti

Check Also

KUJDES RAPORTET ME NËNËN

Transmetohet,, se në kohën e Muhamedit a.s. ishte një djalë që ishte sëmurë dhe vuante mom…