Kini kujdes: Këto sëmundje shkaktohen nga parfumet e rreme

51

Kopjet e rreme të parfumeve mund të shkaktojnë efekte anësore të rrezikshme të lëkurës dhe mund të dëmtojnë ndjeshëm shëndetin tuaj.

Për një parfum të mirë është e nevojshme të mënjanohet një sasi më e madhe e parave, por ka njerëz që janë të kënaqur me kopjet, që është, versioni i lirë i parfumit origjinal. Ajo që ju duhet të dini është se këto parfume mund të shkaktojnë dëm të madh për shëndetin tuaj.

Në njerëzit që kanë lëkurë të ndjeshme dhe janë të prirur ndaj alergjive, parfumet e rreme mund të shkaktojnë efekte anësore të tilla si dhimbje koke dhe migrenë, probleme të sinusit, kruarje dhe skuqje.

/Përkthim:https://www.shendeti.info/
Load More In Shëndeti

Check Also

KUJDES RAPORTET ME NËNËN

Transmetohet,, se në kohën e Muhamedit a.s. ishte një djalë që ishte sëmurë dhe vuante mom…