Kivi për tension të ulët të gjakut

294

Universiteti i Oslos rekomandon që të konsumoni fruta ekzotike, veçanërisht ato që kanë një problem me presion të lartë. Është e njohur tashmë se …

… Kivi vepron pozitivisht në lëkurë, fytyrë, dhe është një minierë i vitaminave dhe mineraleve, dhe është gjetur se ajo gjithashtu ndihmon në zvogëlimin e presionit.

Ky frut është i pasur me lutein antioksidant, i cili është i dobishëm për tension e gjakut. Kivi përmban kalium, dhe luan një rol të rëndësishëm në rregullimin e tensionit të gjakut.

Load More In Fruta dhe Perime

Check Also

Sa e shëndetshëm ështe ngrënia e turshisë?

Në një periudhë kur nuk ka shumë perime të freskëta në tregje, dimërimi është një pjesë e …