KUJDES: Ku duhet hedhur vaji i kuzhinës pas përdorimit?

773

Ju mund ta dini, por gjithmonë është mirë të përcillni një mesazh të tillë. Në shumicën e rasteve, edhe kur nuk e skuqim shumë, vaji i përdorur kryesisht hidhet në lavaman.

Ky është gabimi më i madh që mund të bëjmë. Dhe pse e bëjmë këtë? Ndoshta Nuk ka njeri që do të shpjegonte ose thjesht është lëng dhe shkon ku shkon nuk e shikojmë dot.

Gjëja më e mirë që mund të bëjmë me vajin e përdorur është mbushja e tijë në një shishe plastike, dhe hedhja në plehra.

Pse e theksojmë këtë? Për shkak se një litar i vajit ka ndotur, besoni apo jo, gati një milion litra ujë të pastër. Sasia e ujit të përmendur është shuma e përdorur nga një person normal për 14 vjet.

Përcjell këtë mesazh, natyra do të jetë mirënjohëse për ju. Në fund mund të them, kjo është për të gjithë ne.

/Përkthim:https://www.shendeti.info/
Load More In Shëndeti

Check Also

KUJDES RAPORTET ME NËNËN

Transmetohet,, se në kohën e Muhamedit a.s. ishte një djalë që ishte sëmurë dhe vuante mom…