Mënyrat natyrale, të shpejta dhe efektive, për të kuruar sëmundjet e thonjve

55

#Hudhra përdoret kundër ndotjes për shkak të vetive antibakteriale dhe antifungale. Nuk forcon rritjen e thonjve, por i bën thonjtë tuaj të fortë dhe me shkëlqim. Ju duhet të thelpi hudhër e prerë në mes dhe pastaj fërkojeni në gishtat tuaj dhe mbajeni për disa minuta për tu përthithur

#Vitamin E është një faktor bazë për mirëqenien e thonjve dhe flokëve. Ju mund të shtoni vajra esencial në vitaminën E dhe pastaj aplikojeni atë te thonjtë dhe lëreni gjithë natën.

Vishni doreza për trajtimin e thonjve gjatë mbrëmjes dhe mbajini ato gjatë natës
Bëni këtë për shtatë ditë për të ndier ndryshimin më të mirë.

Burimi: Drapbuzz
©gatuajshendetshem/a.c./

Load More In Shëndeti

Check Also

KUJDES RAPORTET ME NËNËN

Transmetohet,, se në kohën e Muhamedit a.s. ishte një djalë që ishte sëmurë dhe vuante mom…