Nëse keni një dhimbje të fortë në gjunjë, kjo mënyrë e thjeshtë do t’ju japë lehtësim të menjëhershëm

113

Dhimbja në gju mund të jetë vërtet e pakëndshme dhe të ndikojë në cilësinë e jetës tuaj të përditshme.

Zakonisht, ajo është gjithashtu simptoma më e zakonshme e osteoartritit.
Dhimbja vazhdon gjatë gjithë ditës dhe natës dhe pengon njerëzit e prekur nga kryerja e punëve të tyre të përditshme.

Megjithatë, nëse mendoni që lehtesimi i dhimbjes në gju është një gjë e vështirë? – e keni gabim!
Ka një teknikë shumë të lehtë që do t’ju ndihmojë të heqni qafe hidhërimin tuaj në shumë pak kohë!

Sipas Qendrës për Kontrollin e Sëmundjeve, rreth 50% e të gjithë amerikanëve pritet të vuajnë nga dhimbja në gjunjë deri në kohën kur arrijnë 85.

Sa herë që ndjeni dhimbje në gjunjë, kjo do të thotë se hapësira midis eshtrave dhe kërcit është forcuar ose ngushtuar.

Burimi:homehealthyrecipes.com
©gatuajshendetshem/përktheu a.sulmina/

Load More In Shëndeti

Check Also

KUJDES RAPORTET ME NËNËN

Transmetohet,, se në kohën e Muhamedit a.s. ishte një djalë që ishte sëmurë dhe vuante mom…