Përzieni këto dy përbërës, sekreti për eliminimin e dhjamit të barkut!

67

Është një krem ​​i fuqishëm që do t’ju ndihmojë të fitoni trupin që keni dashur gjithmonë shumë shpejt! Do të eliminoni dhjamin e barkut në vetëm disa javë! Është shumë i lehtë për t’u përgatitur dhe është 100% natyrore, kështu që nuk duhet të konsumoni asnjë kimikate në organizmin tuaj.

Për përgatitjen, ju duhet vetëm 2 përbërës:
Një tabletë e gjysmë kamfori
Një paketim i mesëm i vajit për bebe
PROCEDURA: Shtoni kamforin në vaj. Përziejeni gjithçka mirë në mënyrë që të dy përbërësit të formojnë një përzierje homogjene. Pastaj, lini përgatitjen për të pushuar për të paktën 2 ditë. Përziejeni mirë përsëri para se të filloni ta përdorni.

PËRDORIMI:
Aplikoni këtë krem ​​çdo natë para se të shkoni në shtrat në zonat e barkut dhe belit tuaj. Masazhoni duke përdorur lëvizje të butë dhe rrethore.

Shënim:
Mos e filloni trajtimin nëse jeni alergjik ndaj kamforës!
Pini shumë ujë gjatë këtij trajtimi!
Vetëm me përdorim të vazhdueshëm, ju do të jeni në gjendje të fitoni rezultatet e dëshiruara!
Me këtë krem ​​të fuqishëm ju do të eliminoni dhjamin e barkut, por gjithashtu do të humbni peshë në zonat e barkut, belit dhe ijeve shumë shpejt dhe natyrshëm!

Burimi: homehealthyrecipes
©gatuajshendetshem/a.c./

Load More In Shëndeti

Check Also

KUJDES RAPORTET ME NËNËN

Transmetohet,, se në kohën e Muhamedit a.s. ishte një djalë që ishte sëmurë dhe vuante mom…