Pini këtë ilaç çdo mëngjes në stomak bosh dhe do ti digjni yndyrat e tepërta për disa javë!

664

Kilogramë të tepërt, veçanërisht yndyra në stomak, na pengon vërtet. Si të shpëtoj prej tij, ju duhet ta merrni këtë gjë në duart tuaja dhe ta bëni vetë sepse nuk do të zhduket vetë.

Në këtë artikull, ne do t’ju tregojmë një zgjidhje natyrore që do ta përshpejtojë këtë proces të humbjes së yndyrës, por gjithashtu do t’ju bëjë më të shëndetshëm dhe të pastërt nga toksinat.

Ju duhet:
1 litër Ujë
100 g Kumbulla

Përgatitja:
Vendosni ujin dhe kumbullat në një kavanoz hermetik (pas pastrimit të kumbullave). Mbajeni atë për shtatë ditë në frigorifer, pastaj përzieni ato. Pini këtë ilaç në mëngjes nga një gotë në stomak bosh për disa ditë.

/Përkthim:https://www.shendeti.info/
Load More In Shëndeti

Check Also

KUJDES RAPORTET ME NËNËN

Transmetohet,, se në kohën e Muhamedit a.s. ishte një djalë që ishte sëmurë dhe vuante mom…