Produkti që eleminon parazitët, mykun dhe herpesin nga trupi juaj (Gjithashtu ka studime që tregojnë se rrit pjellorinë me 40 %

798

Përfitimet shëndetësore të propolisit

1. Ndihmon në luftimin e kancerit
2. Trajton simptomat e Candidas
3. Ndalon Herpesin
4. Parandalon dhe trajton ftohtësi të zakonshme
5. Lufton Parazitët
6. Përmirëson fertilitetin për femrat me endometrioz

Burimi: draxe.com
©day10gjera.com/a.c

Load More In Shëndeti

Check Also

KUJDES RAPORTET ME NËNËN

Transmetohet,, se në kohën e Muhamedit a.s. ishte një djalë që ishte sëmurë dhe vuante mom…