Produkti që kurrë nuk e keni menduar se mund t`iu jepte kaq përfitime

54

Bëhet fjalë për alkoolin farmaceutik, atë 70% që përdoret tradicionalisht si një dezinfektues, por ka edhe një numër përfitimesh që nuk mund t’i kemi ditur kurrë. Këtu janë 11 përfitime shëndetësore të alkoolit 70%:

1. Eliminimi i etiketave te ngjitura. Çelësi është për të hequr ato sa më shpejt të jetë e mundur. Huffington Post rekomandon njom një top pambuku me alkool dhe fërko atë vendin. Kur zona është trajtuar mirë, përdorni lehtesiht nje piskatore.

2. Zbusni pickimet e mushkonjave.

3. Vrasin insektet. Spritz i vëreu në dyshek, krevati dhe burime kuti. Punon sepse fërkimi i alkoolit i vret mete në kontakt. Jini të kujdesshëm për t’u siguruar se alkooli është tharë dhe dhoma është e ventiluar para se të fle në shtrat pas spërkatjes.

4. Vritni pesticidet e frutave. Sulmoni mizat e frutave duke i spërkatur ato me alkool fërkimi, thotë Fluster Buster. Sigurohuni që kuzhina juaj të jetë e ajrosur mirë kur e bëni këtë.

5. Hiq njollat. Huffington Post sugjeron përzierjen e një pjese të fërkimit të alkoolit me 2 pjesë ujë. Hidheni në një shishe llak dhe lani direkt në njollat. Kjo funksionon në çdo gjë, nga bojra në kafe.

6. Deodorizoni atletet. Në qoftë se këmbët tuaja erë të keq, spray lëmuar e këpucëve tuaj me alkool fërkim. Lejoni këpucët të thatë gjatë natës, siç sugjerohet nga Huffington Post. Këpucët tuaja do të erë aq mirë sa të reja.

7. Heq aromen e hudhrave nga Duart .

8. Trajoni muskujt e lënduar. Nëse keni muskuj të lënduar, ndiqni këshillat e Fluster Buster dhe masini këmbët tuaja me alkool. Ky ilaç në shtëpi rekomandohet gjithashtu për nyje të dhimbshme.

9. Desefektimi i duarve. Në vend të përdorimit të sanitatorit të blerë nga dyqani, bëni përdorimin tuaj duke përdorur 3 pjesë alkool dhe 1 pjesë aloe vera.

10. Shëroni herpesin e buzëve me aplikimin e alkoolit direkt në plagë, thotë Fluster Buster.

11. Pastroni syze. Fluster Buster rekomandon pastrimin e syzeve me një leckë të butë për një pastrim pa shenja pas alkolit.

Burimi:home.remedydaily.com
©gatuajshendetshem/përktheu m.c./

(Visited 67 times, 1 visits today)
Load More In Shëndeti

Check Also

KUJDES RAPORTET ME NËNËN

Transmetohet,, se në kohën e Muhamedit a.s. ishte një djalë që ishte sëmurë dhe vuante mom…