Produkti ushqimor që mund të zëvendësojë viagrën

797

A e dini se cila është ajo bimë e cila ka vetinë e stimulimit seksual, në atë masë sa mund të zëvendësojë edhe viagrën? Nëse jo, ju ftojmë të lexoni më poshtë

Panxhari përshpejton qarkullimin e gjakut në zonën e gjenitaleve.

Ai përmban shkallë të lartë të mineralit të borit, i cili nxit lirimin e hormoneve seksuale si dhe është i pasur me nitratet të cilat në trup shndërrohen në oksidin e nitratit i cili zgjeron enët e gjakut, shpejton qarkullimin e oksigjenit dhe nutrientëve, ndërsa juve ju jep më shumë energji.

Konsumimi i panxharit do të sjellë shumë përparësi, prandaj duhet të gjendet çdo ditë në pjatat tuaja. Edhe shkencërisht është dëshmuar se panxhari ka efekt afrodiziaku.

Qysh në kohërat e lashta, romakët e vjetër e kanë përdorur panxharin si afrodiziak. Edhe pse shumë bimë në kulturat e vjetra janë konsideruar afrodiziakë, për panxharin është dëshmuar shkencërisht një efekt i tillë.

Një filxhan panxhar përmban vetëm 60 kalori dhe shumë fibra. Sheqernat në panxhar janë karbohidrate komplekse dhe për dallim nga sheqeri i bardhë, kaloritë nga panxhari vijnë me shumë tretës dhe fitokimikate që janë të shkëlqyeshme për shëndetin tuaj.

Load More In Shëndeti

Check Also

KUJDES RAPORTET ME NËNËN

Transmetohet,, se në kohën e Muhamedit a.s. ishte një djalë që ishte sëmurë dhe vuante mom…