Shkencëtarët shpjegojnë se çfarë ndodh me trupin tonë kur piijm çdo ditë si ky çaj, Filloni ta përdorni

264

Sot, çaji është pija më e konsumuar në botë, e dyta pas ujit.

Qindra milionë njerëz pijnë çaj, dhe studimet sugjerojnë se çaji jeshil në veçanti ka shumë përfitime shëndetësore.

Përfitimet e çajit jeshil janë studiuar gjerësisht, dhe janë renditur më poshtë:

1. Ul sheqerin në gjak

2. Përmirëson tretjen

3. Parandalon kancerin

4. Ul kolesterolin

5. Zvogëlon rrezikun e sëmundjeve të zemrës

6. Përmirëson shëndetin e mëlçisë

7. Ndihmon me humbjen e peshës

8. Rrit funksionin njohës

9. Përfitime të tjera si:

– parandalon dëmtimin e dhëmbëve

– trajton artritin, lythat gjenitale, sëmundjet e lëkurës

– parandalimi i simptomat e ftohjes dhe gripit

Ju urojmë të gjithëve shëndet të mirë, dhe gëzuar me çaji!

Burimi: powerofpositivity.com
©10gjera.com/a.c.

Load More In Shëndeti

Check Also

KUJDES RAPORTET ME NËNËN

Transmetohet,, se në kohën e Muhamedit a.s. ishte një djalë që ishte sëmurë dhe vuante mom…