Simptomat e para të kancerit shfaqen në shuplakat e duarëve – kontrolloni duart për ndonjë shenjë të mundshme

153

Një nga simptomat e para të mundshme të kancerit po shfaqet në duart, sipas ekspertëve të mjekësisë Angleze.

Nëse simptomat vërehen në kohë, sëmundja mund të mposhtet me sukses.

Duart e thata të plasaritura
Megjithëse është mjaft normale të kemi duart e thara dhe të prera sidomos në dimër, ende i kushtojmë vëmendje, gjithsesi duhet kushtuar vëmendje.

Nëse duart tuaja janë shumë të plasaritura dhe nuk u ndihmojnë kremat e zakonshëm që përdorim, dhe nëse vëreni lëkurë të thatë në bërryla dhe gjunjë dhe një ngjyrë të errët mund të jetë diçka më serioze.

Duar të ënjtura
Kanceri është i njohur për të bërë ndryshime në të gjithë trupin, kështu që nëse merrni një ënjtje drastike të shuplakave, konsultoheni me mjekun tuaj.

Dhimbje në shuplaka
Nëse pa asnjë arsye ndjeheni dhimbje mund të jetë një nga simptomat e kancerit. Edhe pse disa pjesë të tjera të trupit mund të preken, dhimbja ndodh te duart.

Simptoma të tjera të kancerit janë humbja e menjëhershme në peshë, lodhje çdoditë, kollitja e vazhdueshme mund të jetë simptome e cila nuk duhet të neglizhohet.

/Përkthim:https://www.shendeti.info/
Load More In Shëndeti

Check Also

KUJDES RAPORTET ME NËNËN

Transmetohet,, se në kohën e Muhamedit a.s. ishte një djalë që ishte sëmurë dhe vuante mom…