SUBHANALLAH Allahu e pranoj këtë lutje brenda 2 min [VIDEO]

97

Es-Selamu Alejkum portali ynë ju paraqet videon e radhës,Allahu e pranoj këtë lutje brenda 2 min [SHIKOJE]-Ku shpresojm që të ndikojm në të mirë dhe në hajr nëpërmjet këtij postimi njëashtu e lusim Allahun (subhane we teala) që ti shpërblen të gjith ata që e shpërndajnë ata që e shikojn dhe që e praktikojnë.,shperndajeni qe te perfitojne edhe te tjeret,Allahu ju shperblefte,..

Load More In Islame

Check Also

Falënderimi i qoftë Allahut që shtëpia jonë ka derë

Në çatinë e një shtëpie të vjetër ishte një dhomë e vogël, në të cilën jetonte një grua e …