Zhdukni dhjamin e barkut me vetëm 2-4 min si ky ushtrim cdo ditë, Ja plani 28 ditor që duhet të ndiqni

5,319

Sfida 28 ditore e plankut: Dobesoni barkun e shëndoshë per 2-4 minuta!

Shumë burra dhe gra mendojnë se barku i tyre i shendoshe u jep shumë vështirësi dhe duan të gjejnë një ushtrim që funksionon me të vërtetë, dhe nuk merr shumë kohë nga dita e tyre.

Do te lumturoheni kur te mesoni rreth ketij ushtrimi i cili zgjat 2-4 minuta,i cili mund t’ju ndihmojë të eleminoni yndyren rreth barkut.

Duke e bere kete lloj ushtrimi prej 2-4 minutash çdo ditë,kjo do te shkrije yndyrën e barkut tuaj, transmeton 10gjera.com.

Sfida fillon në javën e parë me vetëm 30-45 sekonda,dhe me pas vazhdon me 3-4 minuta.

Edhe pse kjo sfidë zgjat vetëm një muaj, duhet të vazhdoni stervitjen në rutinën tuaj të përditshme sapo të përfundoni sfidën.

Ja plani për sfidën 28 ditore:

Dita 1 – 20 sek.
Dita 2 – 20 sekonda.
Dita 3 – 30 sekonda.
Dita 4 – 30 sekonda.
Dita 5 – 40 sek.
Dita 6 – pushim
Dita 7 – 45 sek.
Dita 8 – 45 sekonda.
Dita 9 – 60 sekonda= 1min
Dita 10 – 60 sekonda.
Dita 11 – 60 sekonda.
Dita 12 – 90 sek.
Dita 13 – pushim
Dita 14 – 90 sekonda.
Dita 15 – 90 sek.
Dita 16 – 120 sekonda=2min
Dita 17 – 120 sekonda.
Dita 18 – 150 sek.
Dita 19 – pushim
Dita 20 – 150 sek.
Dita 21 – 150 sek.
Dita 22 – 180 sekonda=3min
Dita 23 – 180 sec.
Dita 24 – 210 sekonda.
Dita 25 – pushim
Dita 26 – 210 sek.
Dita 27 – 240 sekonda=4min
Dita 28 – Sa kohë që mundeni

Planku vepron tek shpatullat, këmbët, krahët dhe te pasmet, dhe madje mund të ndihmojë me ekuilibrin nëse vendosni të ngrini një krah ose nje këmbë.

Ushtrimet e plankut jane me të sigurta dhe me të lehta. transmeton 10gjera.com.

/©10gjera.com
përktheu j.memeli/

Load More In Shëndeti

Check Also

KUJDES RAPORTET ME NËNËN

Transmetohet,, se në kohën e Muhamedit a.s. ishte një djalë që ishte sëmurë dhe vuante mom…